NIEUWBOUW - RENOVATIE - INDUSTRIE

MissiE

Persoonlijke aanpak en klantgerichte service zijn mijn troeven.
Werd uw elektriciteitsinstallatie afgekeurd. Geen nood wij komen graag bij u langs om alles op punt te zetten.

gratis prijsofferte

Vraag naar onze gratis prijsofferte zonder aankoopverplichting. Ook voor lichtadvies en renovatie of na negatieve keuring.

nieuwbouw, renovatie, industrie

Elektriciteitswerken "Vermeersch" staat in voor het verzorgen van uw elektriciteit bij zowel nieuwbouw, renovatie als industrie. In samenspraak met bouwheer of architect bouwen wij uw elektriciteitsplan uit.

domotica

Indien u graag dit ietsje meer wil, bieden wij ook domotica aan. Volledig afgesteld op uw behoeften. Waar wij graag op benadrukken is dat er ook luxe kan gecreëerd worden door andere mogelijkheden te gebruiken dan domotica. Die natuurlijk ook een prijsklasse lager liggen.

Ik sta in voor ....

Naast het uitvoeren van elektriciteitswerken staan wij eveneens garant voor prima service en kennis van :

  • databekabeling
  • video en parlefonie
  • camerabewaking
  • toegangscontrole
  • automatisering
  • ventilatie

contact

Heeft u een vraag ? Aarzel niet om vrijblijvend contact met ons op te nemen. Dat kan telefonisch, of via mail. Wij proberen u zo snel mogelijk van een correct antwoord te voorzien.

 

vermeersch staat ook in voor

DATABEKABELING

Op basis van een plan installeer ik gestructureerde bekabeling of databekabeling van computernetwerken in gebouwen.
Steeds volgens de nieuwe regels en met de nieuwste technieken.
Vraag naar mijn voorwaarden !

VIDEO & PARLEFONIE

Wanneer u wenst te weten wie zich aan de poort of deur bevindt dan kan u gebruik maken van een parlofoon systeem. Op die manier kan u horen en zien wie er staat.
Uiteraard kan u dit systeem ook uitbreiden met een camera en dan kan men zien wie er aanbelt. Op dat ogenblik spreekt men van videofonie.

CAMERABEWAKING

Camerabewaking wordt zowel toegepast op openbare domeinen als privédomeinen. Om uw woning beveiliging optimaal te stellen, is camerabewaking of cameratoezicht een zeer handig hulpmiddel.Tegenwoordig is het mogelijk om via uw laptop of gsm op afstand uw bewakingscamera op te vragen. Camerabewaking in combinatie met een alarmysteem is zeer nuttig voor een goede beveiliging van uw woning.

TOEGANGSCONTROLE

Toegangscontrole beschermt mensen, voorwerpen en informatie tegen ongeoorloofde toegang.
Hiervoor zijn intelligente producten nodig die als componenten in systemen en processen kunnen worden geïntegreerd. Ik bied u innovatieve oplossingen aan die geautoriseerde personen een ongehinderde toegang mogelijk maakt en tegelijkertijd onbevoegde personen de toegang weigert.

AUTOMATISATIE

Ik bied verschillende soorten motoren om tuinpoorten te automatiseren. Voordat u uw tuinpoort laat motoriseren, is het belangrijk om te weten uit welk materiaal uw poort vervaardigd is: PVC, metaal, aluminium of hout. Daarnaast spelen ook de opening en het feit of het om een bestaande of een nieuwe poort gaat, een rol bij de keuze van de motor. Ik heb oplossingen voor alle soorten tuinpoorten. Met deze gegevens kan de installateur de best mogelijk oplossing voor de automatisering van uw poort aanbevelen.

VENTILATIE

Minimaal en gecontroleerd ventileren is meer dan vensters en deuren openzetten. Een gecontroleerde ventilatie zorgt voor het evenwicht tussen voldoende en niet overmatig ventileren. Dat is belangrijk om het energieverlies te beperken. Het principe van een goede basisventilatie is gebaseerd op:
• de toevoer van verse lucht
• de doorstroming van lucht in de woning
• De afvoer van vervuilde lucht

realisaties

oNZE PARTNERS

KLANTEN REVIEWS

Perfecte afwerking volgens offerte. Thomas stelt steeds de gepaste oplossing voor die past bij jouw woning.
 

M. Verleye

Onze domotica is helemaal op maat van ons gezin geïnstalleerd en perfect binnen ons budget. Kortom een aanrader.

P. Deprez

Voor ons nieuwe afdeling moesten we alle bekabeling vervangen. Thomas pakte het werk perfect aan, de timing werd gerespecteerd. Prijs kwaliteit meer dan OK.

A. Verougstraete

Ons renovatieproject leek onhaalbaar. Maar Thomas wist met een duidelijke offerte ons te overtuigen. Alle elektriciteit werd naar de nieuwste regels aangepast.

D. Sandra